Missie

Verbinding geeft harmonie

Mijn logo bestaat uit zes delen, die elk hun eigen plek innemen, in het midden bijeen gehouden door een verbindend kompas. Een harmonieus en evenwichtig beeld dat vanzelf gaat stralen. De zes delen kun je zien als verschillende delen van jezelf. Zoals een deel waar je trots op bent, dat liefdevol en ontvankelijk is en ervan houdt om aan de slag te gaan. Of dat deel dat vol zelfkritiek zit, te veel verantwoordelijkheid neemt of geen keuzes kan maken. Of een deel dat gekwetst, boos of verdrietig is. Zo beschik je over allerlei delen. Maar of deze delen altijd zo mooi gerangschikt zijn....?

Harmonie geeft weer energie.

Soms overheerst het ene deel het andere. Of heb je ooit besloten dat het beter is om een bepaald deel van jezelf maar helemaal niet meer te laten zien. Het kan zelfs zo zijn dat je niet eens meer weet dat een bepaald deel er is. Als delen van jezelf veel aandacht vragen of elkaar gaan tegenwerken is het best zwaar om door het leven te gaan. Het kost allemaal veel energie.

Varen op je innerlijk kompas

Mijn doel is dat alle delen weer gaan samenwerken, op zo'n manier dat jij je doel gemakkelijker kunt bereiken. Alle delen op hun eigen plek, door jou gezien en gehoord. En verbonden door wat ik je 'eigenheid' of je 'essentie' noem. In mijn logo heeft dit laatste de vorm gekregen van een kompas: je innerlijk kompas. Dan kom je weer toe aan wat je eigenlijk wilde doen.

Rust in jezelf, in je gezin en op het werk

De zes delen van het logo kun je ook zien als leden van een gezin of als collega's op je werk en ga zomaar door. In al die situaties zou het fijn zijn als iedereen op zijn eigen plek staat, zodat ieder de ander ziet en hoort. En als alle gezinsleden, collega's of zelfs afdelingen weer in balans zijn met elkaar, wordt weer dat ene zichtbaar, dat verbindt, wat er altijd al was, maar bedolven leek onder allerlei conflicterende delen. Mijn missie is dat alles wat waar dan ook bestaat, gezien, gehoord en gewaardeerd wordt en zich op respectvolle en liefdevolle wijze verbindt met al wat is.

⇐ Naar overzicht
Neem contact op ⇒