Praktisch

Het coachingstraject, de workshop of de training

De duur van een individueel coachingstraject hangt af van het thema dat je inbrengt en van je eigen wensen. Het kan zijn dat je eenmalig iets wilt voorleggen; het kan ook nodig zijn om meerdere keren dieper op het thema in te gaan. Voor trainingen en workshops geldt een ander traject. Als u vanuit uw bedrijf of school een specifieke wens heeft of met een bepaald thema bezig wilt zijn, dan bepalen we in overleg welk doel u wilt bereiken en hoeveel bijeenkomsten daarvoor nodig zijn. De workshop: Parents' Skills bestaat uit een vaststaand pakket van 5 avonden met als thema: opvoeden.

Het eerste gesprek

In de individuele coaching maken we tijdens het eerste gesprek kennis met elkaar en bespreken we wat je zou willen bereiken en op welke manier dat zou kunnen. Een sessie duurt gemiddeld anderhalf uur.

Hoe gaat het?

We gaan met het thema bezig door middel van gesprekken en oefeningen. Mijn inspiratiebron hierin is NLP, oplossingsgericht werken, transactionele analyse, systemisch werk en creatieve technieken.

Tarieven

Elk coachingstraject is anders. In het eerste contact meld ik u het tarief voor individuele coaching. De tarieven voor een korte workshop of langer durende training worden in overleg bepaald.

Locatie en contact

Ik werk vanuit Amsterdam / Watergraafsmeer en omgeving. Telefonisch ben ik bereikbaar via: 06-25336608. U kunt ook contact met mij opnemen per email: yvandeschoor@gmail.com

⇐ Naar overzicht
Neem contact op ⇒