Volwassenen

Wanneer ga je naar een coach?

Als je bepaalde thema's in je leven op wilt lossen en je de kwaliteit van je leven wilt verbeteren. Als je niet tevreden bent op je werk of over bepaalde aspecten binnen je gezin. Als je ineens een verandering in je leven meemaakt en niet weet hoe je hiermee om moet gaan. Als je telkens tegen hetzelfde aanloopt en uit de vicieuze cirkel wilt stappen. Als je denkt dat er meer in het leven zit dan dat je eruit haalt. Of als je bezig wilt zijn met persoonlijke groei en even hulp nodig hebt om een volgende stap te zetten. Of als je het fijn vindt om je verhaal te vertellen en een luisterend oor nodig hebt.

Verandering, groot en klein

Als volwassene vervul je steeds meer rollen: op je werk, als partner, als ouder, als deel van een familie, als vriend, als alleenstaande; er wordt veel van je verwacht. En dan heb je ook jezelf nog. Soms kan een kleine verandering op een van deze vlakken een positieve invloed hebben op de andere, zoals een dominosteen de andere stenen in beweging zet.

Op een andere manier

Zo'n verandering is gemakkelijker tot stand te brengen als je met iemand naar je leven kijkt, die anders naar je luistert dan de mensen in je omgeving en die nieuwe vragen aan je stelt. Via gesprekken en verschillende oefeningen laat ik je op een nieuwe manier met je verleden, heden en toekomst bezig zijn en naar de dagelijkse gang van zaken kijken.

Als je krachtig bent...

Ik help je om weer gebruik te gaan maken van je eigen, soms vergeten kwaliteiten en hulpbronnen, en om de impact van vroegere ervaringen te verkleinen of te laten verdwijnen. Hierdoor krijg je weer grip op je leven, voel je je krachtig en kun je er zelf weer tegen aan. In dit hele proces staan eenvoud, creativiteit en veiligheid bij mij hoog in het vaandel.

⇐ Naar overzicht
Neem contact op ⇒