Wie ik ben

Wie ik ben

Ik ben Yvonne van de Schoor. Na een 3-jarige universitaire opleiding Pedagogie en een opleiding aan de Theaterschool te Amsterdam werkte ik als docent dans en drama onder andere met leerlingen en leerkrachten in het basisonderwijs en met studenten van de PABO. Met veel plezier was ik vrijwilligster in buurthuizen in achterstandswijken. En, zoals het leven soms kan gaan: als producer en projectmanager, werkzaam bij vier verschillende bedrijven, ben ik zeer bedreven geraakt in zakelijke dienstverlening. Ik ben moeder van twee volwassen kinderen. In mijn coaching maak ik dankbaar gebruik van deze levenservaring.

Gecertificeerd NLP coach

Opgeleid aan het NTI-NLP instituut te Limmen als Master NLP en als coach/persoonlijk begeleider NLP, heb ik mij ook bekwaamd in oplossingsgericht coachen, trans-actionele analyse en systemisch werken. Ik ben aangesloten bij het NTI-NLP Gilde voor coaches.

Docent dans en expressie

Mijn achtergrond is docent dans en expressie, met aandachtspunten non-verbale communicatie en dramatische vorming. Als ik coach of trainingen geef, maak ik veel gebruik van werkvormen en inzichten vanuit deze disciplines.

Kids Skills Ambassador

Als gecertficeerd Kids Skills Ambassador werk ik met ouders, kinderen en jongeren en ben ik bevoegd om trainingen te geven aan ouders en iedereen die met kinderen werkt.

Programma's over verslaving

Ik was medeoprichter van een programma rond relatieverslaving en heb deelgenomen aan 12-stappenprogramma's voor vrienden en familieleden van verslaafden.

⇐ Naar overzicht
Neem contact op ⇒